Kommende Aktiviteter

Kulturmøde Mors 2023

SceNet betragter Kulturmødet Mors som en af sine vigtigste platforme for kommunikation. Her mødes vi og skaber samtaler, der henvender sig til publikum, til embedsmænd, til politikere og til branchen internt. SceNet vil altid være dybt engageret i Kulturmødet på Mors, hvert år med nye strategier og nye former for arrangementer.

Scenekunsten Hus
I 2019 skabte vi Scenekunstens Hus, hvor Scenekunsten kunne mødes branche til branche, branche til publikum og branche til politikere og embedsværk. Det var et tæt pakket program med samtaler, debatter, oplæg, undervisning og kunstneriske oplevelser, de fleste af de 48 timer mødet varer, men også en mulighed for at netværke med kollegaer i branchen og måske møde en kendt politiker, en debatlysten teaterleder eller Dansk Teater bag Ginbaren i aftentimerne.

Scenekunsten på Kulturmøde Mors er et fortløbende projekt og vi modtager gerne forslag til debatter og samtaler gennem hele året. Vi begynder indholdsplanlægningen på det konkrete niveau hvert år i februar måned, så forslag og gode ideer kan indsendes løbende. Vi har kun et krav; det skal være indhold, der rykker noget.

Vi taler om kunsten
Vi vil gerne fokusere på scenekunstens værdi, den værdi der ikke handler om penge, men om hvad Scenekunsten kan, hvad vi oplever når vi ser Scenekunst og hvad den betyder for os. Det betyder mere bløde samtaler, der indbyder til refleksion over Scenekunstens rolle i samfundet og for den enkelte. Det kan være samtaler på tværs i branchen, samtaler med publikum som deltagere og samtaler med politikere, der åbner op for deres egne oplevelser med kunsten.

Det betyder samtaler, der taler ind i kunsten, ind i værdien af kunsten og kunstoplevelsen. Gerne samtaler hvor du måske taler med nogen om det, der er vigtigt i for dig i din kunst, eller det, der er vigtigt for dem i deres kunst eller måske en filosof eller noget helt tredje. Kriteriet er, at det bærer i retning af refleksion over kunsten og oplevelsen, dens muligheder og dens værdi for et samfund.

Bidrag til Kulturmødet

For ideer til indhold og projekter i forbindelse med SceNets engagement i Kulturmødet, send en mail til: info@scenet.dk