Kommende Aktiviteter

Åbent Call

Igen i 2019 vil SceNet være dybt engageret i Kulturmødet på Mors, denne gang med en ny strategi, et nyt format og lige med midt på Gasværksvej.

Målet er at skabe en Scenekunstens Scene hvor Scenekunsten kan mødes indbyrdes, med politikere og med publikum. Der vil derfor være program de fleste af de 48 timer mødet varer, men også mulighed for at netværke med kollegaer i branchen og måske møde en kendt politiker, en debatlysten teaterleder eller Dansk Teater bag Ginbaren i aftentimerne.

Og der skal være indhold, der rykker noget.

Vi vil gerne fokusere på scenekunstens værdi, den værdi der ikke handler om penge, men om hvad Scenekunsten kan, hvad vi oplever når vi ser Scenekunst og hvad den betyder for os. Det bliver altså mere bløde samtaler, der indbyder til refleksion over Scenekunstens rolle i samfundet og for den enkelte. Det kan være samtaler på tværs i branchen, samtaler med publikum som deltagere og samtaler med politikere, der åbner op for deres egne oplevelser med kunsten. Og så vil vi gerne være med til at få mere scenekunst med til Kulturmødet. Derfor har vi brug for forslag og ideer fra dig.

For Scenekunsten gælder det konkrete forslag til forestillinger der kan spille på pladser, i gader og haver ol. Limfjordsteatrets gamle bygning vil ikke være en del af Kulturmødet 2019, så forestillinger der kræver en teatersal, vil ikke være interessante for os.  Konkrete forslag med pris og kontakt information sendes til gitte@scenet.dk

For samtaledelen gælder det samtaler, der taler ind i kunsten, ind i værdien af kunsten og kunstoplevelsen. Gerne samtaler hvor du måske taler med nogen om det, der er vigtigt i for dig i din kunst, eller det, der er vigtigt for dem i deres kunst eller måske en filosof eller noget helt tredje. Kriteriet er, at det bære i retning af refleksion over kunsten og oplevelsen, dens muligheder og dens værdi for et samfund.

Deadline er 6. januar for forslag til forestillinger. 

For samtaler kontakt projektkoordinator Gitte Skytte på mail: gitte@scenet.dk / 27850906